Series - Sorteren

Pagina 1 van 11 123 ... LaatsteLaatste


series - OverzichtAantal records: 105

After Life   ( 2019 - ? )  
Tony leidt het perfecte leven tot zijn vrouw Lisa sterft. Eerst twijfelt hij om zelfmoord te plegen, maar uiteindelijk neemt hij een ander drastisch besluit: hij zal de wereld straffen door lang te leven en alles te zeggen en doen waar hij zin in heeft.
Seizoenen: 1   Episodes: 6 338
Almost Royal   ( 2014 - ? )  
Two young British aristocrats (Georgie and Poppy Carlton) venture outside the palace and across the pond on their first trip to the United States, where they interact with real-life, unsuspecting everyday Americans.
Seizoenen: 1   Episodes: 7 139
Arrested Development   ( 2003 - ? )  
 
Seizoenen: 4   Episodes: 68 97
Atlanta   ( 2016 - ? )  
Earn Marks, een gesjeesde student, platzak, bivakkeert bij zijn ex-vriendin en babydochter. Als zijn rappende neef Alfred ‘Paper Boi’ Miles, tevens drugdealer, succes krijgt in de locale hiphop-scene van Atlanta, werpt Earn zich op als zijn manager.
Seizoenen: 2   Episodes: 21 215
Babylon Berlin   ( 2017 - ? )  
Berlijn 1929. Glamoureuze, decadente stad en toneel van strijd tussen aanhangers van communisme en nationaal-socialisme. Detective Rath wordt naar Berlijn gestuurd om onderzoek te doen naar een Duitse pornoclub die door de Russische maffia wordt beheerd.
Seizoenen: 2   Episodes: 16 286
Back to Life   ( 2019 - ? )  
Miri is net teruggekeerd in haar geboortestad. Ze komt terug in het disfunctionele huis dat ze onvrijwillig verlaten heeft als tiener, bij haar ouders waar ze geen gesprek meer mee kan voeren. Ze is na achttien jaar vrijgelaten uit de gevangenis.
Seizoenen: 1   Episodes: 6 377
Barry   ( 2018 - ? )  
Ex-Marine Barry werkt als huurmoordenaar. Hij voelt zich gemanipuleerd, erg eenzaam en is ontevreden over zijn leven. Wanneer hij met tegenzin naar Los Angeles reist om iemand te vermoorden belandt hij plotseling in het theater circuit.
Seizoenen: 2   Episodes: 16 294
Better call Saul   ( 2015 - ? )  
Spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een criminele advocaat is. In Better Call Saul wordt het leven van de advocaat, voordat hij Walter White, de hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen, verder uitgewerkt.
Seizoenen: 5   Episodes: 50 147
Big Little Lies   ( 2017 - ? )  
Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of een vreselijk ontspoorde ruzie? Ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, schoolpleinschandalen en leugens die we onszelf vertellen om te overleven. De kleinste leugens zijn vaak het gevaarlijkst.
Seizoenen: 2   Episodes: 14 252
Black Mirror   ( 2011 - ? )  
Elke aflevering heeft een andere cast en verhaallijn, waarmee het een zogeheten anthologieserie is. Overkoepelend thema vormen de snelle technologische ontwikkelingen in de 21e eeuw, mogelijke ontwikkelingen en hoe deze de werkelijkheid beïnvloeden.
Seizoenen: 4   Episodes: 19 108
Pagina 1 van 11 123 ... LaatsteLaatste